Ryan Gosling elénekli az Oscar-gálán az „I’m Just Ken” dalt

2024. február 27. – 08:21

Másolás

Vágólapra másolva

Ryan Gosling is színpadra lép az idei Oscar-gálán, ahol a Barbie egyik betétdalát adja majd elő – írja a Variety.

Március 10-én lesz a 96. Oscar-gála, ahol amellett, hogy a Barbie-filmet díjra is jelölték, a film egyik betétdalát is elénekli Ryan Gosling.

Régóta mentek a találgatások, hogy a színész bevállalja-e a fellépést, főleg miután élesen kritizálta az Oscar-gála jelöléseit: vele ellentétben a Barbie-film két kulcsszereplőjét, a Barbie-t alakító Margot Robbie-t és Greta Gerwig rendezőt nem jelölték Oscar-díjra, ez szerinte nem volt fair.

„Rendkívül megtisztelő, hogy kollégáim ilyen figyelemre méltó művészek mellett jelöltek egy olyan évben, amikor ennyi nagyszerű film született” – írta a színész.

„De nincs Ken Barbie nélkül, és nincs Barbie-film Greta Gerwig és Margot Robbie nélkül. A két ember nélkül, akik a legtöbbet tették ezért a történelmet író, világszerte ünnepelt filmért.”

A Barbie-filmet 2023 egyik legnagyobb sikerének tartják az Oppenheimer mellett. Ezt jól mutatja, hogy összesen nyolc jelölést kapott az Oscaron, többek közt a legjobb film, a legjobb eredeti dal és legjobb jelmez kategóriákban is jelölték. Az idei, 96. Oscaron egyébként idén is van magyar jelölt, emellett tizenhárom jelölést kapott az Oppenheimer, tizenegyet a Magyarországon forgatott Szegény párák, tízet a Megfojtott virágok.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!