Már forgatják az új Piedone-sorozatot, amiben a főszereplőt nem Piedonénak fogják hívni

2024. február 19. – 15:02

Másolás

Vágólapra másolva

A hamburgi kikötőjében felbukkant Salvatore Esposito, akit sokan a Gomorra maffiasorozatból ismerhetnek, de nemsokára a Piedone-sorozatból is ismerni fognak – a forgatásról készült fotót a Hamburger Allgemaine oldalán lehet megnézni. Salvatore Esposito főszereplésével készül az új Piedone, de már nem különálló filmekként, mint Bud Spencer idejében, hanem egy egyelőre négyrészes, a Sky Italiának készülő tévésorozatként (Blikk).

Esposito nem Bud Spencer szerepét fogja újrajátszani, hanem Vincenzo Palmierit alakítja, aki egykor Rizzo felügyelő, azaz Piedone tanítványa volt. Palmieri is rendőr, és sok év után tér vissza Nápolyba, de egy egészen más várost talál, mint amit otthagyott, de meg akar békélni a múltjával.

Salvatore Esposito – Fotó: Valery Hache / AFP
Salvatore Esposito – Fotó: Valery Hache / AFP

A sorozat rendezője Alessio Maria Federici, a forgatókönyvírója Peppe Fiore. Palmieri karakteréről annyit lehet tudni, hogy nem szereti a fegyvereket, és ezzel a készítők máris felvezették, hogy verekedésekre lehet számítani – persze kérdés, hogy bármi felül tudja-e múlni az első, '73-as Piedone-film verekedését, amiben Bud Spencer fagyasztott halakkal náspángolta el a rosszfiúkat, na meg az is kérdés, hogy egyáltalán fognak-e bárkit is Piedonénak hívni a sorozatban.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!