Jön az új Fantasztikus Négyes, Pedro Pascal lesz a nyúlós Mr. Fantastic

2024. február 14. – 18:48

Másolás

Vágólapra másolva

Jövőre érkezik az új Fantasztikus Négyes-film – írja a Variety. A négy főszereplőt napjaink egyik legdolgosabb színésze, Pedro Pascal (Reed Richards / Mr. Fantastic), a Koronából, a Napóleonból vagy Mundruczó Kornél Pieces of a Womanjéből ismert Vanessa Kirby (Sue Storm / Láthatatlan), a Stranger Things Joseph Quinnje (Johnny Storm / Fáklya) és a Mackó Ebon Moss-Bachrachja (Ben Grimm / a Lény) játssza majd.

A Disney bejelentéséből kiderül, hogy ha minden a tervek szerint halad, akkor a Fantasztikus Négyes 2025. július 25-én kerül majd mozikba. Ezen a napon eredetileg a Thunderbolts jött volna, de a stúdió ennek megjelenését előretolta 2025. május 2-re. Szintén jövőre jön majd az új Amerika Kapitány és a Penge.

A filmet Matt Shakman rendezi, akinek nem egészen új a képregényes terep, hiszen ő rendezte az egyik legsikeresebb Marvel-sorozatot, a WandaVisiont is. A forgatókönyvet Josh Friedman (Alapítvány, Avatar: A víz útja), Jeff Kaplan és Ian Springer írják.

Promóciós kép a bejelentéshez, rajta a négy főszereplővel – Fotó: Disney
Promóciós kép a bejelentéshez, rajta a négy főszereplővel – Fotó: Disney

Az 1961-ben indult képregénysorozat karakterei az űrben végeztek kísérleteket, amikor erős kozmikus sugárzás érte őket, amitől szupererőket kaptak. Richards nyúlós lett, Sue Storm a fényt manipulálva láthatatlanná tud válni és láthatatlan erőteret tud felhúzni, Johnny Storm lángba tud borulni és repül, Ben Grimm pedig egy sziklaóriássá vált, ami igencsak megnehezíti a karakter életét, cserébe szupererős és szívós.

Ez az első Fantasztikus Négyes-film, ami a Disney gondozásában készül, így a csapat nem is volt benne az MCU-ban. A jogok 2019-ig a 20th és 21th Century Foxnál voltak, és készítettek is három filmet, amelynek megítélése elég széles skálán mozog. A 2022-es Doctor Strange az őrület multiverzumában egy rövid cameóra már megjelent Reed Richards, bár abban a filmben John Krasinski játszotta.

A jövőre érkező filmről egyelőre ennyi derült ki, így nem tudni, hogy egy újabb eredetfilmet kapunk-e, ahogy azt sem, hogy ha Dr. Doom lesz az ellenfelük, akkor ki kapta a szerepet, ha pedig mással kerülnek szembe, akkor kivel.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!