Fél nap alatt 140 ezerszer nézték meg Azahriah új klipjét

2024. február 14. – 11:18

Másolás

Vágólapra másolva

Mariana.árok címmel jelentetett meg új klipet Azahriah: a félig angol, félig magyar dalhoz Emil Goodman (Szabó András) rendezett szürreális hangulatú színes, steampunk videót. A klip kedden este került fel Azahriah Youtube-jára, és szerdán dél körülre már elérte a 140 ezres megtekintést is.

Azahriah-ról korábban azt írtuk, hogy megszületett vele az első igazi magyar szupersztár: a Puskás Arénába meghirdetett koncertjére annyi jegyet adott el, hogy egy második, és egy harmadik fellépést is bejelentett.

Azahriah is egyike azoknak a civil tartalomgyártóknak, akik együtt tüntetést szerveznek a kegyelmi ügy után péntekre. „Nagyon nincs rendben, hogy a magyar közélet uszításból, gyűlöletkeltésből, karaktergyilkosságokból áll. És ha ez nem lenne elég kiábrándító, az is kiderült, hogy a pápalátogatás ürügyén szabadon engedtek egy embert, aki aktív segítője volt egy gyermekbántalmazó erőszaktevőnek. Elnöki kegyelemmel szabadult, erkölcsi bizonyítványt kap, bármikor újra gyerekek közelében dolgozhat” – írták.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!