Új helyre költöztetik a nagyszínpadot a 30 új fellépőt bejelentő Balaton Soundon

2024. február 13. – 11:54

Másolás

Vágólapra másolva

30 új fellépővel bővült az idén július 3-a és 6-a között zajló Heineken Balaton Sound fellépőlistája. „A most bejelentett fellépőkkel együtt már tisztán látható az a törekvésünk, hogy az elektronikus zenei színtér széles választékából meríthessenek a Heineken Balaton Sound látogatói” – mondta el Filutás Anna projektvezető a lineupról.

„Érkezik hozzánk például az egyik legaktuálisabb női DJ, a belga Amelie Lens. Amelie fellépése azért is öröm számunkra, mert még nem láthatta őt a Sound közönsége, és bár tavaly decemberben született meg első gyermeke, így is igent mondott a felkérésünkre. A hard techno vonalat erősíti – a korábban bejelentett Nico Moreno mellé érkezve – az impozáns és megkerülhetetlen 999999999, az egyszerre rendkívül kreatív és kompromisszumok nélküli Sara Landry, vagy az új generációs francia DJ, Trym” – összegezte Filutás.

Marshmello, Paul Kalkbrenner, James Hype, Purple Disco Machine vagy Timmy Trumpet mellé csatlakozik még Adam Beyer, MEDUZA, Zomboy, Borgore, Brina Knauss, Reiner Zonneveld és a Matham duó is. A Heineken Balaton Soundon fellép még a 99999999, Sara Landry, Kölsch, és az újabban elég nagyot menő FJAAK formáció is. Stephan Bodzin élő show-t hoz, a Mind Against az IDM-et, a house-t és technót ötvözi, a hardstyle-t pedig The Qreator, a Sound Rush és Ran-D képviselik Warface, Sefa Vlaarkamp és DV8 mellett, utóbbira mint „a hardstyle hangja” hivatkoznak.

Amelie Lens mellett jelentős női fellépő még Miss Monique, Nusha, Juliet Fox és Alison Wonderland is. Különleges francia összeállás lesz Space 92 és POPOF kollaborációja, akiknek a Turbulences névre hallgató produkciója a Soundon debütál. Vintage Culture jelenleg a neves DJ Mag 10. helyén áll a top dj-k között, őt a brazil house, tech-house, melodic house kiválóságaként említik a lineupon. De Zamárdiban zenél majd Sam Feldt és Maceo Plex is

A fellépők mellett néhány változást is bejelentettek: új helyre kerül a főbejárattal együtt a nagyszínpad is, a főszervezők ezzel kényelmesebbé szeretnék tenni a teret a várhatóan nagy tömeg számára. A főszervező elmondta azt is, hogy több változás is várja majd a látogatókat.

A Telex tavalyi Balaton Soundról készült fotóriportja itt olvasható.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!