Tom Hollandernek akarták utalni Tom Holland többmilliós bónuszát a Bosszúállók után

2024. január 24. – 22:43

Másolás

Vágólapra másolva

Tom Hollander, a Fehér Lótusz vagy a Karib-tenger kalózai-filmek színésze Seth Meyers talkshow-jában végre nyíltan beszélhetett arról, mennyire nehezíti meg az életét az, hogy rendre összekeverik Tom Hollanddel, a Pókember-mozik sztárjával.

Hollander eleinte csak arról sztorizott az adásban, hogy a nyilvánvalóan Pókemberre számító gyerekek számára mekkora csalódás, amikor vele találkoznak, de elmesélt egy ennél meredekebb történetet is. A két színész rövid ideig egy ügynökségnél volt, és a két név közötti hasonlóság a cég könyvelőivel is kibabrált.

Hollander épp egy színházi előadáson ült, amikor a szünetben ránézett az emailjeire, ahol felbukkant egy levél arról, hogy mekkora bónuszt kap a Bosszúállók-film első mozis bevételei után. A színész szerint hét számjegyű összeg szerepelt a levélben (dollárban), annyi pénz, amit ő még életében egyetlen szerepéért sem kapott. Ráadásul ez nem Holland fizetése volt, csak egy bónusz, amiből még gyaníthatóan érkezett több is a Marvel-film sikere miatt.

Az interjúban 8.50-nél jön a tévedésről szóló rész:

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!