Nem spórol a látványvilágon a Netflix az Avatár: Az utolsó léghajlító élőszereplős verziójában

2024. január 23. – 19:01

Másolás

Vágólapra másolva

Február 22-én érkezik a Netflixre az eredetileg a Nickelodeonon 2005 és 2008 között futó Avatár: Az utolsó léghajlító új, élőszereplős adaptációja. A nyolcrészes sorozat a Netflix idei nagy dobásának számít, és legalább akkora sikert várnak tőle, mint amennyire jó fogadtatása volt a szintén animációs alapanyagból dolgozó One Piece-nek.

A netflixes adaptáció még úgy is jól sülhet el, hogy voltak azért nézeteltérések a kreatív stáb környékén. Az eredeti sorozat két írója, Michael Dante DiMartino és Bryan Konietzko ugyanis félúton kiszállt a netflixes adaptációból, mert nem az ő elképzelésük szerint fejlesztették a sorozatot.

Az új showrunner, Albert Kim a hírek szerint azért némileg csitította a kedélyeket, és egyeztetett velük is, hogy az eredeti koncepcióhoz hű adaptáció készüljön.

A végső előzetesben már láthatjuk Aangot, a kiválasztottat, aki a történet szerint képes uralni a négy fő elemet (víz, tűz, föld, levegő), és a trailerben felbukkanak társai, Katara és Sokka is, akikkel újra egyensúlyt hoznának a világba.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!