Pogány Judit Koltairól: Fantasztikus csoda lehet az együtt megöregedés, ezt a Robi elvette tőlem

2024. január 15. – 09:19

Másolás

Vágólapra másolva

1971-től 2006-ig, 35 évig élt házasságban Pogány Judit és Koltai Róbert, mígnem a színésznő elkapott egy sms-t, melyből kiderült: férje félrelépett. Ezt Koltai a nyilvánosság előtt is vállalta ezután, de felesége nem bocsátott meg neki. Közel húsz éve történt szakításuk is téma volt Kadarkai Endre Szavakon túl c. műsorában a Klubrádióban, ahol Pogány Judit azt mondta, hogy az idő sok mindenre orvosság, de persze a szakításuk idején rengeteget sírt.

„Gyakorlatilag nekem volt egy rögeszmém, amit a szüleim miatt éreztem, hogy annak úgy kell lennie az életben. Az, hogy betegen, öregen, csúnyán, meghízva, bárhogy, de az ember valami miatt szereti a másikat, és ezer vihar és veszekedés után is kitart mellette. És az együtt megöregedés egy olyan fantasztikus csoda lehet. Azt megélni, együtt megöregedni. Azt a Robi elvette tőlem. Azt a fajta csodát, ezt ő elvette ilyen módon. A bizalom megromlott” – idézte a színésznőt a 24.hu, mely ráakadt a beszélgetésre.

Arra a kérdésre, hogy de ha ennyire fontos volt neki ez a kép, miért nem bocsátott meg inkább, azt válaszolta: mert a bizalom megtört.

„Mindenki kérdezte, hogy de miért nem bocsátok meg. Hát mert nincs kedvem! Én azt gondolom, ha egy kapcsolat jó, az legyen, ha meg nem, az ne legyen. Miért nem lehetek szabad inkább?” – mondta még.

Volt férje, Koltai Róbert nemrég lett nyolcvanéves, ebből az alkalomból interjút készítettünk vele, amit itt olvashatnak.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!