Tóth Gabi: Sokan csodálkoznak, hogy még nem öltem meg magam azok után, amit a nyilvánosságtól kaptam

2024. január 13. – 08:30

Másolás

Vágólapra másolva

„Nagyon sokan jöttek oda hozzám azzal, hogy csodálkoznak, hogy még nem öltem meg magam azok után, amit a nyilvánosságtól kaptam, mert ők nem bírták volna. Más választásom nem volt, el kellett viselnem. Erős hátországom van, és ebben a legerősebb motiváló erő a kislányom és az emberek szeretete” – nyilatkozta Tóth Gabi a Blikknek.

Az általában a magánélete tiszteletben tartását kérő énekesnő az interjúban arról beszélt, 2023-ban „rengeteg élménnyel gazdagodott”, például év végén hivatalosan is elvált Krausz Gábortól. Tóth szerint kettejük közt „nem volt minden rossz”, voltak szép élményeik, csak épp párként, „mint férfi és nő” nem illettek össze. Túl hirtelen jött a gyerek az életükbe, utána derült ki, hogy különbözőek az érdeklődési köreik és az értékrendjeik.

Az pedig fájt neki, amikor a szakítás bejelentésekor „Gábor burkoltan megjegyzéseket tett rám a közösségi oldalán, de megértem, hogy férfiként nehéz volt feldolgoznia a házasságunk kudarcát”. Krausz szerint neki ugyanis kellemetlen fricskákat tartogatott az élet, Tóth meg a Fricska együttes táncosával jött össze. De Tóth szerint megcsalás nem történt.

Igazán viszont azok a cikkek fájtak Tóthnak, amik róla megjelentek, ezek „roppant negatív irányba formálták a megítélésemet, közutálat tárgya lettem a kommentelők között”.

Akinek esetleg fogalma sincs, ki az a Tóth Gabi, ki volt a férje, mi történt a nyáron, és mi köze van ehhez az egészhez a pápának, annak ajánljuk szépirodalmi gyorstalpalónkat a témában.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!