A Warnernek is készít filmeket a jövőben Tom Cruise

2024. január 9. – 20:35

Másolás

Vágólapra másolva

Stratégiai partnerséget kötött a Warner Bros. Discovery és Tom Cruise arról, hogy a jövőben nekik készít olyan mozifilmeket, amelyekben ő a főszereplő, írja a Variety. Az együttműködés részeként Cruise saját fejlesztésű produkciókat és franchise-filmeket is gyártana a stúdiónak, illetve a színész produkciós cégének saját irodája is lesz a Warner főhadiszállásán.

Az egyezség viszont nem jár kizárólagossággal, így a Paramountnál és a Universalnál is több projekten dolgozó Cruise bátran készíthet filmeket más stúdióknak is. A Warner azt szeretné, ha a színész folytatásokat megérő blockbustereket készítene nekik. Hogy ez a gyakorlatban mit jelent majd, egyelőre homályos, hiszen a Warner még azt a jogot sem foglalta le a színésznél, hogy elsőként csaphasson le egy készülő projektjére a riválisokkal szemben.

Cruise dolgozott már korábban a Warnerrel (legutóbb a 2011-es A holnap határa sci-fin), náluk készült az ő szereplésével a Tágra zárt szemek, az Interjú a vámpírral vagy a Magnólia.

A következő időszakban két filmen is dolgozik Cruise: a Paramountnak a nyolcadik Mission: Impossible-ön, a Universalnak pedig A holnap határának rendezőjével egy olyan produkción, amelynek köszönhetően a színész lehet az első civil a világtörténelemben, aki űrsétát tehet a Nemzetközi Űrállomáson.

Bár a legutóbbi Mission: Impossible jó nagy bukta volt, Cruise neve általában garancia a sikerre, elég 2022 legnagyobb dobását, a Top Gun: Mavericket említeni, ami karrierjének legnagyobb bevételét generáló filmje lett.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!