Maksa Zoltán alufóliás hangulatba került a 7 és fél milliós Szerencsekerék-nyereményétől

2024. január 2. – 13:05

Másolás

Vágólapra másolva

Maksa Zoltán volt a TV2 újévi Szerencsekerék műsorának a sztárvendége, utolsó helyes megfejtésével pedig közel 7,5 millió forinttal hagyhatta el a stúdiót.

A humoristának, aki Maksa Híradó című műsorával vált ismertté a 90-es években, a Szerencsekerék végjátékában a „Budai romantika” meghatározás alatt kellett megfejtenie egy háromszavas mondatot, amelyből csak néhány betű volt megadva. Maksa pedig sikeresen bemondta a „Séta a Hűvösvölgyben” szavakat, ami 6 millió 915 ezer forintnyi nyereményt jelentett.

Kasza Tibi műsorvezető kérdésére a humorista elmondta, sosem nyert még semmit hasonló játékokban, pedig nagy Szerencsekerék-rajongó. Hogy a hatalmas nyeremény tudatában mi játszódik le benne, arra Maksa azt válaszolta:

„teljes alufóliás hangulatban vagyok gyakorlatilag”.

Kasza kérdésére végül azt is elárulta, hogy az összeg egy részét a jövőre külföldi egyetemi tanulmányokat folytató lányára költi, illetve van egy alapítványa. Ekkor egy műsorvezetői hostess érkezett egy borítékkal, amely további félmillió forintról szólt, így Maksa összesen 7 millió 415 ezer forint vihetett haza.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!