Szabó Simon nyerte a Farm VIP-et, és a vele járó 14 millió forintot

2023. december 30. – 09:07

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Szabó Simon nyerte a Farm VIP negyedik évadát a TV2-n.

A színész a Blikknek azt nyilatkozta, hogy az első hellyel járó 14 millió forintot félreteszi.

„Szabadúszó színészként mindig kérdéses, hogy pár hónap múlva mennyi munkám lesz” – mondta Szabó, aki egy barátjával filmgyártó céget visz, és egy mátrai vendégházat is üzemeltet.

Szabó szerint a vetélkedőben voltak jobb fizikumú emberek, ő pedig alapból fájós derékkal kezdett neki a műsornak, a rendszeres gyógytornáját is ki kellett hagynia. A műsorgyártó már korábban is kereste a Farm VIP-hez, de mindig nemet mondott, pont a dereka miatt.

Ha valaki nem tudná, hogy mi is ez az egész Farm, annak itt a hivatalos leírás a csatornától:

A modern technika vívmányaitól távol, a megszokott városi pezsgésből kiszakadva nomád, falusi körülmények között bizonyíthat az a tizenhat híresség, aki vállalkozott a nem mindennapi kalandra. A piros és a sárga csapat önjelölt gazdái az állatok gondozásán túl különböző termelési feladatokban, valamint további erőt próbáló és ügyességi kihívásokban küzdhetnek meg a bent maradásért.

És mivel ez a VIP-kiadás volt, a novemberben indult műsorban olyanok versenyeztek, mint Polgár Tünde, Balogh Edina Lissák Laura, Paprika Dorina, Rippel Feri, Sánta László, Szabyest, Bíró Ica, Kiss Daniella, Ripli Zsuzsi, Takács Zsuzska, Rékasi Károly, Kótai Mihály, Vajda Johnny, és Lakatos Levente.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!