Meghalt I Szongjun dél-koreai színész, az Élősködők sztárja

2023. december 27. – 06:59

Meghalt I Szongjun dél-koreai színész, az Élősködők sztárja
Fotó: Angela Weiss / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Holtan találták I Szongjun dél-koreai színészt, az Oscar-díjas Élősködők (Parasites) című film egyik főszereplőjét. A 48 éves színész minden jel szerint öngyilkos lett – írj a SkyNews.

I Szongjunt azután azonosította a szöuli rendőrség, hogy koreai idő szerint szerdán délelőtt egy parkolóban eszméletlenül találtak rá egy férfira. Korábban a színész felesége jelentette a rendőrségnek, hogy a férje eltűnt, és talált egy búcsúlevelet.

I Szongjun ellen a napokban illegális drogfogyasztás gyanúja miatt indult nyomozás, a hétvégén egy 19 órás rendőrségi kihallgatáson vett részt. A színész azt állította, hogy egy bárban egy pincérnő csalta rá a kábítószer fogyasztására, aki ezután megpróbálta megzsarolni őt. Dél-Koreában különösen szigorúak a kábítószertörvények, és egyes bűncselekményekért hat hónaptól 14 évig terjedő börtönbüntetés jár.

A színész a dél-koreai filmgyártás ismert arca volt, világszerte Pong Dzsunho Oscar-díjas Élősködők című vígjáték-thrillere miatt vált híressé, melyben Park Dong-ik a gazdag apa szerepét alakította.

Van segítség! Ingyenes, anonim, a nap 24 órájában hívható lelki elsősegély-szolgálat várja a hívásokat a 116-123 és 06-80-810-600 telefonszámon. Ha öngyilkossági gondolatai vannak, kérjük, olvassa el ezt az oldalt, mielőtt kárt tenne magában. Ha másvalakiért aggódik, ezen az oldalon talál tanácsokat, mit tud tenni.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!