Várkonyi Andrea a Bryan Adams-koncertről: Az ajándék árát nem illik firtatni

2023. december 21. – 18:35

frissítve

Várkonyi Andrea a Bryan Adams-koncertről: Az ajándék árát nem illik firtatni
Mészáros Lőrinc, a Mészáros-csoport tulajdonosa és felesége, Várkonyi Andrea a High-Tech Suli program keretében szervezett szakmai konferencián Budapesten 2023. szeptember 28-án – Fotó: Balogh Zoltán / MTI

Másolás

Vágólapra másolva

Megerősítette a Blikknek Várkonyi Andrea, Mészáros Lőrinc felesége, hogy Bryan Adams lépett fel tényleg a Mészáros Csoport karácsonyi rendezvényén, de amikor a gázsijáról kérdezték, annyit válaszolt, hogy

Karácsonyi rendezvényről lévén szó, az ajándék árát nem illik firtatni...

Várkonyi elmondta, hogy a Mészáros Csoport karácsonyi bulija „egy kicsit más léptékű a megszokottnál”, az este 1500 meghívott vendég volt, és közel kétszáz díjat osztottak ki a dolgozók között.

Fellépett aznap este a Neoton Família és a Hooligans is, a Bryan Adams-koncertet pedig Várkonyi elmondása szerint sikerült annyira titokban tartani, hogy a műsorvezető Ördögh Nóra és Stohl András is csak tíz perccel előtte tudták meg.

Korábban azt írtuk, hogy valószínűleg mélyen a pénztárcájába kellett nyúlnia Mészároséknak Bryan Adams fellépése miatt, ugyanis a kanadai előadó – aki jelenleg európai turnén van – 300-500 ezer dollárért szokott fellépni az AAE music szerint. Ez átszámítva 105-175 millió forintos gázsit jelent.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!