Disznót vágtak a Rádió1 épületében Vadon Jani utolsó munkanapján

2023. december 20. – 15:10

Másolás

Vágólapra másolva

15 év után otthagyja Rákóczi Ferit, Sebestyén Balázst és a Rádió1-et Vadon Jani – ezt a rádiós műsorvezető bő egy hete jelentette be élő adásban. Az utolsó munkanapja december 20-án volt, erről Sebestyén Balázs a Facebookon is írt.

„Hat ez is eljött… Lenyomtuk az utolsót így együtt! Mit is írhatnék, sok mindent tudnék, de utálok búcsúzkodni! Köszi mindent…. A sok röhögést, munkát, műsort, rádiót, forgatást, a sok vidám percet, amit együtt lenyomtunk ebben a 26 évben! Kívánom, hogy sikerüljön minden amit elterveztél a »nyugdíjas éveidre«” – írta egyebek mellett Sebestyén Balázs.

Vadon Jani utolsó napján egyébként disznóvágás is zajlott a Rádió1 épületének negyedik emeletén. „Gyerekek, nagyon szürreális, ami történik. A negyedik emeleten egy élő disznófej van az asztalon, vágják a húst, rotyog az abálólé, töltjük nemsokára a kolbászt, hihetetlen. Nagyon jó, tavaly se tudtuk megszokni, ez már hagyomány lett. Teljesen beteg a dolog” – idézte a 24.hu a szerdai adás kezdetéről Sebestyén Balázst. Zárásként a stáb koccintott is.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!