P. Diddy ellen egy harmadik nő is pert indított szexuális zaklatás miatt

2023. november 25. – 12:18

Másolás

Vágólapra másolva

Egy harmadik nő is szexuális zaklatással vádolja és be is perelte P. Diddy-t, azaz Sean Combsot, írja a BBC. A nő panasza szerint a rapper és Aaron Hall énekes-dalszerző felváltva erőszakolták meg őt és barátnőjét 1990-ben és 1991-ben.

A nő azt állítja, hogy a két férfi az éjszaka folyamán italokkal kínálta őket, majd később meghívták őket Hall lakásába, ahol a nő szerint „kényszerítették, hogy szexeljen Mr. Combsszal”. A keresetben névtelenül szereplő nő azt is állítja, hogy a rapper pár nappal később elment az otthonához, agresszív volt, mert aggódott, hogy a nő elárulja az esetet az akkori barátnőjének.

P. Diddyt volt barátnője, az R&B énekesnő, Cassie is beperelte nemrég, vele és egy másik nővel együtt már összesen hárman vádolják szexuális visszaéléssel a rappert.

Az elmúlt napokban több híresség ellen is szexuális visszaélés miatt adtak be keresetet, köztük például Jamie Foxx ellen is, mivel november 24-én lejárt New Yorkban a felnőtt áldozatokról szóló törvény, ami eddig lehetővé tette a szexuális bűncselekmények áldozatainak, hogy az elévülési idő lejárta után is pereljenek. Ez alapján a törvény alapján vádolhatták meg korábban Donald Trump volt amerikai elnököt és Bill Cosby komikust is.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!