Elájultak a BTS-rajongók a magyarok udvariasságától

2023. november 18. – 10:06

Másolás

Vágólapra másolva

Több tucatnyi rajongó várta péntek este a budapesti Liszt Ferenc Repülőtéren a dél-koreai BTS fiúegyüttes egyik legnépszerűbb tagját, Park Jimint, aki valószínűleg klipforgatásra érkezett Budapestre. Az érkezésről készült videók a Twitteren hamar elérték a több százezres nézettséget, és az együttes rajongói világszerte elismerésüket fejezték ki amiatt, hogy a Jiminre várakozó magyarok nem rohanták le az énekes-táncost.

„Nagyon tisztelettudóak. Így kellene ezt csinálni” – írta egyikük a magyar rajongókról.

A videókon valóban úgy tűnik, hogy a rajongók több méteres távolságból integettek, és néhányan bekiabálták, hogy „Szia, Jimin”. Dél-Koreában vagy Japánban ez valószínűleg nem így történt volna, a BTS tagjait ugyanis a legtöbb ázsiai országban, de még az Egyesült Államokban is olyan rajongás övezi, amilyenben a Beatles óta kevés zenésznek volt része.

A BTS tagjai a Fehér Házban – Fotó: Kevin Dietsch / 2022 Getty Images
A BTS tagjai a Fehér Házban – Fotó: Kevin Dietsch / 2022 Getty Images

A BTS tavaly óta egyébként kényszerű szünetet tart, a tervek szerint 2025-ben állnak össze újra, ebben a három évben pedig a tagok teljesíthetik kötelező sorkatonai szolgálatukat. A szünet alatt több tag is szólólemezt adott ki, így tett Jimin is, akinek FACE című lemeze Japánban már 250 ezer példányban kelt el, amivel az SK Pop szerint ő a legsikeresebb koreai szólóelőadó a szigetországban.

Nemrég egy másik BTS-tag, Jungkook is Magyarországon forgatott klipet, a werkfilmben még a magyar stáb tagjai is hallatszódnak, amint arról beszélnek, hogy ők nem fideszesek, „pénz, az jön innen is, onnan is”. (8:35-től).

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!