Megerősítette a producer, készül a Barbenheimer című film

2023. november 6. – 14:23

Másolás

Vágólapra másolva

Augusztus közepéig, 28 napon át vezette az amerikai mozis toplistát a több mint egymilliárdos bevételre szert tevő Barbie-film.

Eközben Christopher Nolan világháborús életrajzi drámája, az atombomba megalkotójáról, Oppenheimerről is rekordot dönt a maga kategóriájában, a globális jegybevétel meghaladta a félmilliárd dollárt.

A két filmet összemosó vicces popkulturális jelenségről, a Barbenheimerről már júliusban írtunk.

Charles Band producer elismerte a Hollywood Reporternek, hogy száz százalékban igaz a hír, hogy készül egy Barbenheimer című film, és jövőre kerül a mozikba. Már szeptember elején felmerült ez a gondolat, de ilyen konkrét megerősítés csak most hangzott el.

„Felhívott Adam Felber forgatókönyvíró, és azt mondta, hogy a világon mindenki jól szórakozik a Barbenheimer-gondolattal, szóval nekünk ezt meg kellene valósítani filmen” – nyilatkozott a producer, hogyan fogant meg az ötlet. A film nem lesz nagy költségvetésű, egymillió dollárból kijön.

„Ez egy lehetőség arra, hogy jól érezzük magunkat a két film bizarr párosításával. Ha a Barbie hangulatát és az Oppenheimer komorságát összekevered, akkor lehetőséged nyílik a sötét humorra.”

És hogy miről fog szólni? Egy játékbaba atombombát épít, amivel az emberekre támad, mert a gyerekek gonoszul bánnak a babákkal, és elégtételt vesz.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!