Kiskorú molesztálásával vádolják az Aerosmith énekesét

2023. november 2. – 20:20

Másolás

Vágólapra másolva

A 75 éves Steven Tylert újra azzal vádolják, hogy kiskorút zaklatott, írja a Rolling Stone. Ezúttal Jeanne Bellino pereli szexuális zaklatás miatt, Tyler állítólag 1975-ben egy telefonfülkében molesztálta, amikor a férfi 27, a nő pedig 17 éves volt. Az új per csaknem egy évvel azután indul, hogy Julia Misley hasonló keresetet indított Tyler ellen.

Bellino azt mondja, Tyler egy nap alatt kétszer is molesztálta. Az akkor modellként dolgozó kiskorú a Warwick Hotelben találkozott először az Aerosmith énekesével. Egy barátjával és a banda néhány tagjával együtt végigsétáltak New Yorkban a Hatodik sugárúton, séta közben pedig Bellino kérdést tett fel Tylernek egy dalszöveggel kapcsolatban, ami frusztrálta a férfit. Ezután egy telefonfülkébe kényszerítette, megcsókolta és hozzádörgölőzött. A banda többi tagja állítólag nevetve állt a telefonfülke előtt, és a járókelők sem avatkoztak közbe.

Bellino a vádirat szerint a bandával maradt, mert a barátjával érkezett, és vele is tudott csak hazamenni. A csoport visszament a Warwick Hotelbe, ahol a szálloda bárjában Tyler állítólag ismét erőszakkal megcsókolta Bellinót. Fel is hívta a hotelszobájába, de a nő nemet mondott, kirohant az ajtón, és a portás besegítette egy taxiba.

Az állítólagos incidens óta Bellino „lelki és testi fájdalmakat, súlyos és tartós érzelmi szorongást, az érzelmi szorongás fizikai megnyilvánulásait, zavart, megaláztatást, fizikai és pszichológiai sérüléseket szenvedett el és fog szenvedni” – áll a periratban. Ezen túlmenően a keresetben az áll, hogy az eset következtében a nő kórházba került, és gyógyszeres kezelésben részesült, és közel öt évtized elteltével továbbra is gyógyszeres kezelésre van szüksége azért, hogy „megbirkózzon a szexuális zaklatással”, ezen kívül „a traumával összefüggő hosszú távú testi sérülést szenvedett”.

Majdnem egy évvel ezelőtt egy másik nő is szexuális zaklatással vádolta Tylert. A férfi tagadta a vádakat, a viszonyt viszont egy tíz évvel ezelőtti memoárjában megemlítette, azt írta róla, hogy majdnem elvett egy tinilányt, akinek a szülei beleszerettek, és aláírtak egy gyámságra jogosító papírt, hogy magával tudja vinni a lányt egy turnéra.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!