Még vizsgálják, hogy mi okozta pontosan Matthew Perry halálát

2023. október 30. – 05:52

Másolás

Vágólapra másolva

További vizsgálatokra lesz szükség, hogy megállapítsák Matthew Perry halálának pontos okát, írja a CNN a Los Angeles-i orvosszakértői hivatal nyilvántartására hivatkozva. Jelenleg az áll az halál okánál, hogy „elhalasztva”. Ilyet akkor írnak a hivatalos dokumentációban, ha a boncolás során nem lehetett megállapítani a halál okát, és további vizsgálatokra van szükség. Ugyan a boncolás megtörtént, de a hivatal szerint még várniuk kell a toxikológiai vizsgálatok eredményeire, és hetekig is eltarthat, mire elkészül a jelentés.

A Jóbarátok című sorozatban Chandlert alakító 54 éves színész szombaton halt meg. Los Angeles-i otthonában találtak rá, sajtóhírek szerint egy jakuzziban. A jelenlegi információk alapján a rendőrség nem talált idegenkezűségre utaló nyomot, és droghasználat sem merült fel.

Rendőrök Matthew Perry házánál 2023. október 28-án – Fotó: AFP
Rendőrök Matthew Perry házánál 2023. október 28-án – Fotó: AFP

Perry leginkább a Jóbarátokban játszott Chandler Bing szerepéről volt híres. A szitkom a 90-es években, 10 évadon át futott, Perry mind a 234 epizódjában szerepelt.

Tavaly megjelent egy könyve, amiben függőségeiről is beszélt.

„Az nem igazságos, hogy nekem keresztül kellett mennem ezen a betegségen, miközben a másik ötnek nem. Nekik is, nekem is megvolt mindenem, de nekem közben küzdenem kellett ezzel a dologgal”

– mesélte könnyek közt a színész a Jóbarátok sorozatban töltött éveiről. Elmesélte, hogy volt időszak, mikor naponta 55 fájdalomcsillapítót vett be, miközben 58 kilósra fogyott.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!