55 fájdalomcsillapítót vettem be, és 58 kilósra fogytam – mesélte függőségeiről a Jóbarátok színésze

2022. december 6. – 09:54

55 fájdalomcsillapítót vettem be, és 58 kilósra fogytam – mesélte függőségeiről a Jóbarátok színésze
Matthew Perry a 2022-ben, a US Openen – Fotó: Gotham/Getty Images

Másolás

Vágólapra másolva

„Az alkoholt nem érdekelte, hogy a Jóbarátokban szerepeltem, az alkoholt semmilyen szarság nem érdekelt.” A Jóbarátok című sorozatból Chandler Bingként ismert színész, Matthew Perry könyvének megjelenése kapcsán őszintén beszélt függőségeiről – írja a CNN.

„Az nem igazságos, hogy nekem keresztül kellett mennem ezen a betegségen, miközben a másik ötnek nem. Nekik is, nekem is megvolt mindenem, de nekem közben küzdenem kellett ezzel a dologgal”

– mesélte könnyek közt a színész a Jóbarátok sorozatban töltött éveiről. Elmesélte, hogy volt időszak, mikor naponta 55 fájdalomcsillapítót vett be, miközben 58 kilósra fogyott.

„A Jóbarátokban szerepeltem, amit 30 millió ember nézett, ezért képtelen voltam visszanézni a műsort, mert brutálisan vékony voltam”

– mondta. Beszélt arról is, hogy olyan rossz állapotban is volt, hogy orvosok szív- és légzéstámogatást segítő gépre tették. „Öt ember került ilyen gépre, négy meghalt” – mesélte Perry. A színész már korábban is beszélt alkohol- és drogfüggőségéről: „Tudtam kezelni, mondhatni. De mire 34 éves lettem, már nagyon sok bajba keveredtem. Azért voltak évek, amikor józan voltam ez idő alatt. A 9. évad volt az az év, amikor végig józan voltam” – mondta a Jóbarátok című sorozatban töltött korszakáról.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!