Krausz Gábor a Tóth Gabival való szakításáról: Ez sikeresen le lett zárva

2023. október 29. – 09:47

Másolás

Vágólapra másolva

Nyáron derült ki, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor válnak, az ismert séf most a Dancing with the Stars című táncos tévéműsorban beszélt a szakításról, szúrta ki a 24.hu. „A nyár közepén kiderült, hogy el fogunk válni, amit magam sem hittem volna. Ez mindig egy pofon, főleg hogy ha váratlanul jön. Nehéz feldolgozni, hogy ami eddig megszokott volt, az mostantól nincs.” A műsorban bemutatott táncát, az elvált férfiaknak ajánlotta, mert saját példájával akarja megmutatni, „honnan hova lehet eljutni”.

Krausz úgy dolgozta fel a szakítást, hogy először „csönddel vette magát körül”, és átgondolta, miben hibázott. A tánc sokat segített neki abban, hogy túllendüljön bizonyos nehézségeken. „Azt kívánom, hogy bárki, aki hasonló szituációba kerül, találjon egy motivációt.” Azt is mondta:

„Az újrakezdéshez erő kell. Aztán meg kell nyomni azt a reboot gombot, és újra kell csinálni mindent. Én azt érzem, hogy nálam ez sikeresen le lett zárva.”

Tóth Gabi és Krausz Gábor hat évig voltak együtt, az énekesnő a szakítás után a Fricska együttes 29 éves táncosával, Papp Máté Bencével kezdett el mutatkozni. Tóth Gabi énekesként dolgozott együtt a Fricskával, alighanem így ismerkedett meg új párjával. Pár nappal a szakítás bejelentése után Tóth Gabi a Fricska együttes táncosával quadozott a fideszes Pócs Jánosnál.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!