Kifizette Manuel azt a 20 ezer forintot, amit még hat éve lopott el egy állatmenhely adományperselyéből

2023. október 19. – 18:29

Másolás

Vágólapra másolva

A The Voice-ban zsűriző Manuel kifizette a Noé Állatotthon Alapítványnak azt a 20 ezer forintot, amit még hat éve lopott el az adományperselyükből, és még egy „gáláns összeget” is adományozott az alapítványnak, erősítette meg a Telexnek az alapítvány szóvivője, Schneider Kinga.

Schneider Kinga azt mondta, hogy csütörtökön több mint 20 percet beszéltek telefonon Manuellel, és a beszélgetés során egy értelmes, felnőtt módon viselkedő embert ismert meg az énekesben, aki a jövőben is szeretné támogatni az állatotthont. Manuel azzal magyarázta, eddig miért nem jelentkezett az alapítványnál, hogy nem tudta, miként rendezze az általa okozott kárt.

„A beszélgetés végére azt gondolom, hogy ő megértette az elmúlt 6 év kérdőjeleit. Én pedig szeretném hinni, hogy megismertem valakit, akinek elhihetem és elfogadhatom a bocsánatkérését, mert valóban komolyan gondolja” – írta Facebook-oldalán Schneider Kinga.

A Hvg.hu írta meg pár napja, hogy a TikTokon is népszerű Manuel 2017. október 9-én két társával ellopta a Noé Állatotthon Alapítvány adományperselyét. Mivel a terület be volt kamerázva, a fiúkat hamar elkapták, majd fejenként 20 ezer forint megfizetésére és 50 óra közmunkára büntették.

Amikor kiderült, hogy az X-Faktorban fog szerepelni Manuel, az RTL megkereste a menhelyet, hogy mi lenne, ha együttműködnének, és a Noé Állatotthon posztolna arról, ahogy Manuel ledolgozza náluk a büntetését. Ebbe belement az alapítvány, azonban az énekes nem jelentkezett, és később sem kereste őket. Emiatt kezdett el rendszeresen posztolni a történtekről a Noé Állatotthon Alapítvány szóvivője.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!