Érkezik a Yellowjackets, Brie Larson főzőműsorral csinál forradalmat

2023. október 12. – 12:46

Másolás

Vágólapra másolva

Yellowjackets (Skyshowtime, október 14.)

Végre a hazai kínálatban is elérhető lesz a Yellowjackets mindkét évada októberben. Az Életben maradtakat vagy A Legyek urát idéző sztoriba pont elég új ízt csempésztek a készítők, de a kilencvenes évek grunge és alternatív zenéire építő korhangulatot is nagyon eltalálták ebben a sorozatban.

Doom Patrol (HBO Max, október 13.)

A DC alulértékelt sorozata a diszfunkcionális családra hasonlító mutánscsapatról. Nagy utat tett meg a sorozat az eddigi évadaiban, mert a fekete humor mellett az írók sokszor meglepően mélyre ástak a szereplők lelki traumáiban is. Főleg ezért kár, hogy ez már a befejező évad lesz.

Haneke-filmek a Cinegón (október 13-tól)

A művészfilmekre fókuszáló hazai streamingoldal októberben elég durva csomagot pakol fel a kínálatába. Agnes Varda és Eric Rohmer filmjei mellett szinte a teljes Haneke-életmű végignézhető lesz a platformon.

Minden kémia (Lessons in Chemistry, Apple TV+, október 13.)

Brie Larson az Apple hatvanas években játszódó sorozatában megmutatja, hogy a társadalmi változásokat néha a konyhában kell kezdeni.

Dear Mama (Disney+, már elérhető)

Az FX érzékeny, ötrészes dokusorozata Tupac Shakurról és édesanyjáról. Ne a szokásos, előre borítékolható sztorit elmesélő zenei doksira számítsatok, ennél ez egy jóval összetettebb, a kontextusra is odafigyelő sorozat lett.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!