Kiszivárgott emailek miatt kerülhet kellemetlen helyzetbe Harry herceg és Meghan Markle

2023. október 1. – 19:51

Másolás

Vágólapra másolva

A Daily Mail hozzájutott Harry herceg és Meghan Markle csapatának emailjeihez, amelyeket egy New York-i állami iskola képviselőivel váltottak. Az írások alapján a pár PR-csapatánál felmerült, hogy a látogatásuk során lecseréltessék az iskolában a szőnyeget és a párnákat. Harry és Meghan a Netflix-dokumentumfilmjükhöz forgattak a jellemzően alacsony jövedelmű családok gyerekeit oktató intézetben.

A Daily Mail szerint a pár háromnapos körútján az Archewell munkatársai beleszólhattak abba, hogy melyik iskolát keresik fel, több sajtóközleményt is szerkesztettek, hogy a programok „tartalmasabbnak” tűnjenek. Az emailek azt mutatják, hogy a harlemi általános iskola diákjait és oktatóit még arra is kérték, hogy írjanak alá beleegyező nyilatkozatot a forgatáshoz, ez pedig megtiltotta nekik, hogy a projektről beszéljenek, vagy negatív megjegyzéseket tegyenek a párral kapcsolatban. Közösségi médián sem posztolhattak az eseményről.

Az iskolában Meghan új gyerekkönyvét, a The Bench-et olvasta fel másodikosoknak. A pár képviselőinél felmerült az ötlet, hogy másik szőnyeget és párnákat kérjenek az iskolába, valószínűleg az összkép miatt.

A Daily Mail szerint az újságírójukat nem engedték be az eseményre, arra hivatkozva, hogy nem regisztráltak rá, az emailekből azonban kiderül, hogy a brit bulvársajtót kitiltották a felolvasásról. Ez egyébként nem meglepő: Harry herceg évek óta ádáz harcot vív a brit tabloidokkal.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!