Megmutatták a John Wick-tévésorozat első pár percét

2023. szeptember 16. – 12:35

Másolás

Vágólapra másolva

Az év egyik tévés streames szenzációjának ígérkezik a The Continental, ami egy háromrészes minisorozatban ad előzménytörténetet a John Wick-filmekhez, pontosabban azt, hogyan jött létre a Continental hotel, a filmbeli szuperbérgyilkosok New York-i menedéke. A sorozat szeptember végén jön, és most kiadták az első rész első pár percét, ami a várakozásoknak megfelelően nyaktörő kaszkadőrmutatványokkal, bunyókkal és lövöldözéssel van tele.

A történet az 1970-es években játszódik, így a filmekben Keanu Reeves alakította John Wick értelemszerűen nem szerepel benne, a főszerepet helyette a fiatal Winston (a filmekben Ian McShane karaktere, a sorozatban Colin Woodell) kapja, de a legnagyobb név a stáblistán Mel Gibson, a hotelt vezető maffiavezér szerepében.

A John Wicknek idén került a moziba a negyedik része (itt írtunk róla), de már tervezik az ötödiket, és jövőre érkezik egy mellékszálfilm is hozzá, Ballerina címen.

A Continentalnak egyébként van magyar vonatkozása is, a trailerben látható láda, amit olyan nagy igyekezettel próbálnak megszerezni/megvédeni, a filmes kellékek gyártásával foglalkozó magyar Epic Creations budakalászi műhelyében készült (ahogyan a sorozat sok más díszlete és kelléke is egyébként).

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!