Húsz év után a Jazzyn tér vissza a reggeli rádiózáshoz Gundel Takács Gábor

2023. szeptember 6. – 07:51

Másolás

Vágólapra másolva

Gundel Takács Gábor húsz év után újra beleveti magát a rádiózásba: először szeptember 7-én jelentkezik élőben a Jazzy rádió stúdiójából, olvasható a Telexnek küldött sajtóközleményben. Az ismert tévés és rádiós műsorvezető a rádió Business Class című reggeli műsorát fogja vezetni.

„Az elmúlt két évtizedben többször is lett volna lehetőségem arra, hogy visszatérjek a reggeli rádiózáshoz, ami újságírói szempontból a legszabadabb műfaj, de egyik műsort sem éreztem a magaménak. A Business Class értékrendjével, tartalmas, mégis közvetlen stílusával viszont könnyen tudok azonosulni, ráadásul a zenei ízlésem is hasonló a Jazzyhez” – tette hozzá Gundel Takács.

A közkedvelt műsorvezetőt legutóbb a Danubius Cappuccino Triplában hallhatta az ország rendszeresen rádiózni, ahol Jakupcsek Gabriellával és Buza Sándorral az ország legnépszerűbb reggeli műsorát vezették. Az 1990-es évek óta Gundel Takács a hazai média egyik polihisztora, aki műsorvezetőként, újságíróként, sportkommentátorként és játékmesterként is bizonyított már. Gundel Takáccsal még 2020 decemberében készítettünk interjút, amiben többek között a Szájer-ügyről, a keresztény újságírásról és arról is kérdeztük, hogy fáj-e még neki, hogy eljött a köztévétől.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!