Egy üvegesről szóló újsághirdetéssel üzenhette meg a világnak a Rolling Stones, hogy érkezik az új album

2023. augusztus 23. – 15:09

Másolás

Vágólapra másolva

A londoni Hackney kerületének hírlapjában, a Hackney Gazette augusztus 17-i megjelent számában egy különös újsághirdetésre lettek figyelmesek az olvasók, akik szerint a világhírű Rolling Stones így akarta megüzenni a világnak, hogy hamarosan érkezik az új album – írja a Sky News. Az együttes tagjai, Mick Jagger, Ronnie Wood és Keith Richards egyelőre hallgatnak, de nagyon úgy tűnik, hogy jó nyomon járnak a rajongók.

A reklám egy Hackney Diamonds névre keresztelt üvegesboltról szól, ami a tervek szerint szeptember elején fog „megnyitni”, az ezt beharangozó hírt pedig a brit rockegyüttes legismertebb szövegeiből rakták össze. Ha rákeresünk a hirdetésben is szereplő weboldalra, az üzletről azt is meg lehet tudni, hogy 1962-ben, azaz pontosan ugyanabban az évben alapították, mint a zenekart. A „Terms Privacy” fül pedig a banda zenei kiadójához, a Universal Music Grouphoz vezet.

Ha valóban igazak a feltételezések, és új Rolling Stones-album érkezik szeptemberben, akkor ez lesz az együttes első lemeze, amit a dobos, Charlie Watts nélkül fognak a piacra dobni, aki 2021 augusztusában hunyt el.

A Rolling Stones 2022-ben európai turnéval ünnepelte meg alapításának 60. évfordulóját.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!