Újra begördül biciklijén a fehér maszkos gyilkos: itt a Fűrész X előzetese

2023. július 30. – 11:51

Másolás

Vágólapra másolva

A Lionsgate stúdió szombat este a Midsummer Screen Fesztiválon mutatta be a Fűrész-sorozat legújabb, Fűrész X címűrészének előzetesét, amelynek történetét eddig titkok övezték, írja a Vanity Fair. A tizedik film mindössze két évvel azután érkezik, hogy bemutatták a kilencediket a Spirál: Fűrész hagyatéka címmel,amiről a kritikánkat itt olvashatja.

A legújabb rész története a Fűrész első és második epizódja közé illeszthető be, amikor is a gyilkos emberrabló John (Tobin Bell) elmegy Mexikóba, hogy alávesse magát egy csodakezelésének, amivel a rákot gyógyítják. Később kiderül, hogy az egész egy átverés, a szélhámos orvosok azonban nem tudták, hogy kivel is húztak ujjat.

A horrorsorozat legújabb részében szerepel a Fűrész-filmek egyik állandó színésze, Shawnee Smith, valamint Steven Brand, Synnøve Macody Lund, Michael Beach, Renata Vaca, Paulette Hernandez, Octavio Hinojosa, Joshua Okamoto és a már említett Tobin Bell. A Lionsgate már 2022 októberében megerősítette a hírt, hogy Bell játszani fog az új Fűrészben.

A tizedik rész rendezője Kevin Greutert, aki a 2009-ben megjelent Fűrész hatot és a 2010-es Fűrész: Az utolsó fejezet rendezője, valamint az első öt rész és a 2017-es Fűrész – Újra játékban vágója is.

A Fűrész X szeptember 27-én kerül a mozikba.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!