Kiderült, melyik két színész alakítja majd a Demjén-slágerekre épített film szerelmespárját

2023. július 24. – 09:48

Másolás

Vágólapra másolva

A produkcióról július elején még annyit tudhattunk, hogy a Nemzeti Filmintézet 700 millió forint támogatást ítélt meg rá, a forgatókönyvet Kormos Anett és Goda Kriszta jegyzi, a rendező pedig Orosz Dénes lesz. Valamint hogy a Balaton-felvidéken játszódó sztori két fiatal mindent elsöprő szerelmének történetét mutatja be, miközben elhangzanak Demjén Ferenc legnépszerűbb dalai.

Most a szerelmeseket játszó színészek neve is kiderült, amiről maga Demjén Ferenc posztolt a saját oldalán:

Törőcsik Franciska és Ember Márk alakítja tehát a zenés romantikus vígjáték két főszereplőjét. Törőcsik Franciskát eddig többek között olyan filmekben láthattuk, mint a Couch Surf, a Swing és az Aurora Borealis, Ember Márk pedig vígszínházi szerepeivel (A Pál utcai fiúk, A nagy Gatsby) és A Dal, majd a Sztárban Sztár című tévéműsorokkal szerzett ismertséget.

A Nemzeti Filmintézet hétfői közleménye szerint a film alaptörténetét az adja, hogy egy a zenei karrierjében és magánéletében is megrekedt harmincas főhősnő egy ismeretlen férfi által írt levélköteget talál elhunyt nagyapja házában. A levelek pedig egy szerelmi történetet rajzolnak ki 1989-ből, amikor a főhős édesanyja a barátnőivel a Balatonnál nyaralt, és a közös életét tervezte az apja által számára kijelölt vőlegényével. A lányok viszont megismerkednek egy rockzenekar tagjaival, „és mindent elsöpör a szerelem”.

A Hogyan tudnék élni nélküled? producere, Kirády Attila korábban azt nyilatkozta: „Goda Krisztina, Kormos Anett és Orosz Dénes nevéhez külön-külön számos nagy közönségsiker társul, mozifilmek, tévéfilmek és sorozatok egyaránt. Nagyon izgalmas és ígéretes, hogy most először együtt dolgoznak az egyik legnépszerűbb és legsokoldalúbb magyar zeneszerző, szövegíró Demjén Ferenc slágereinek felhasználásával.”

A produkció forgatása késő ősszel kezdődik.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!