Ewan McGregor mókából megmutatta gyerekeinek, hogyan húzza le magát Skócia legundorítóbb vécéjében

2023. július 3. – 08:34

Másolás

Vágólapra másolva

Megvan önöknek az a jelenet a 90-es évek egyik kultfilmjéből, a Trainspottingból, amiben Ewan McGregor fess fiatal heroinfüggőként leereszkedik Skócia legundorítóbb vécéjébe, hogy onnan előszedjen némi drogot, amit véletlen a lefolyóba ürített?

Ha esetleg nem lenne meg önöknek a jelenet, álljon itt emlékeztetőül:

Na, ezt a jelenetet még a gyerekeinek is megmutatta a skót színész, legalábbis erről nyilatkozott a Karlovy Vary-i filmfesztiválon, írja az IndieWire. Ewan McGregor azt mondta, ugyan nem volt jelen, amikor a ma már 27 éves lánya, Clara először látta a filmet a fiatal skótok kábítószerekkel való küzdelmeiről, de a vécéjelenetet külön megmutatta az ifjú McGregoroknak:

„Csak a móka kedvéért. Mondhatni, ez egy egyedi helyzet, hogy egy apa bemutathatja a gyerekeinek egy felvételről, hogyan húzza le magát a vécén.”

Nem ez volt gyermekeinek egyetlen komoly szembesülése apjuk filmes munkásságával, tette hozzá McGregor. „Emlékszem, amikor Clarának megmutattam a »Moulin Rouge«-t, talán kilencéves volt. Bekapcsoltam, aztán hallottam, hogy jajveszékel, zokog. Visszarohantam a szobába, megkérdeztem, lekapcsoljam-e, de azt mondta: »Nehogy!«”

McGregor egyébként együtt szerepel Clarával egy nemrég bemutatott filmben, a „You Sing Loud, I Sing Louder”-ben, amit a cseh filmfesztiválon is levetítettek. A filmről az apa úgy nyilatkozott a Deadline szerint: „Nagyon büszke vagyok arra, hogy a lányom képes volt egy fájdalmas élményt művészetté változtatni.”

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!