Többen azzal vádolják a Rammstein énekesét, hogy szisztematikusan szállították hozzá a fiatal női rajongókat

2023. június 7. – 07:27

Másolás

Vágólapra másolva

Több Rammstein-rajongó is azt állítja, hogy a zenekar koncertjein rendszeresen szállítanak fiatal rajongólányokat az énekesnek, Till Lindemann-nak, hogy aztán szexuálisan közösüljön velük. A Guardian írja, hogy egy rajongó szerint egy ilyen alkalommal a tudtán kívül be is drogozták a Rammstein afterpartyján Vilniusban.

A botrány nem sokkal azelőtt robbant ki, hogy a Rammstein elkezdené a négyestés, mindegyik esetben telt házas koncertsorozatát a müncheni Olimpiai Stadionban. A szervezők az esetre annyival reagáltak, hogy nem lesznek a koncertek után hivatalos afterpartyk, ahogy a „nulladik soros” extra szolgáltatást is kivezetik. Ennek annyi a lényege, hogy kizárólag nőket engednek be a színpadhoz legközelebbi sorba, ők részt vehetnek a koncert előtti partin, illetve ha akarják, a fellépés után ők is zenekarral tarthatnak a hotelbe. A Till Lindemann verseit kiadó Kiepenheuer & Witsch azonnal megszakította a kapcsolatot a frontemberrel, illetve lekerültek a német boltok polcairól a zenekar Sex, Pussy, Kokain nevű parfümjei is.

A zenekar jelezte, hogy kiemelten kezelik a vádakat, és azonnal kivizsgálják azokat, de tagadták, hogy bárkit is bedrogoztak volna a tudtán kívül Vilniusban. Egy északír nő állítja azt, hogy egy női „castingrendezőn” keresztül kapott nulladik soros belépést a koncertre, ahol találkozott is Lindemann-nal, de amikor közölte, hogy nem akar szexelni vele, a férfi dühös lett. Ezután mindössze két alkoholos italt fogyasztott, mindezek ellenére teljesen elvesztette a kontrollt az éjszaka egy pontján. Utána drogtesztet is csinált, de semmit nem mutattak ki a vizeletéből. A korábban említett „castingrendezőt” azóta eltávolította a zenekar, akit állításuk szerint hivatalosan sosem alkalmaztak, és ki is tiltották a Rammstein koncertjeiről.

A Lángoló azt írja egyébként, hogy ezek a koncert előtti és utáni bulik valójában nem hivatalos Rammstein-események, az együttes többi tagja részt sem vesz rajtuk, kizárólag Lindemann. A beszámolók szerint a nulladik soros nőktől elveszik a telefonjaikat, viszont kapnak drogokat és alkoholt, cserébe szigorú előírások szerint kell kinézniük és viselkedniük a színpad előtt. A lányokat egy Alina Makejeve nevű nő szervezte be, egyes beszámolók szerint 16 éves is volt köztük.

Német lapértesülések szerint erős a gyanú, hogy Lindemann súlyosan szexfüggő, ezért is kér mindig új nőket a legelső sorba, és állítólag annyira súlyos a helyzet, hogy még koncert közben is hajlamos kiugrani szexelni.

A Rammstein egyébként tavaly hozta ki a legutóbbi nagylemezét, ami kifejezetten jól sikerült, erről az After Podcast korábbi adásában részletesen is szó volt. A zenekar hosszú idő után idén nyáron ismét Budapesten koncertezik a tervek szerint, ráadásul dupla koncertet adnak júliusban a Puskás Arénában.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!