Összejött az álomkollaboráció Orbán Viktor veje és gyerekkori barátja között

2023. május 27. – 08:24

Másolás

Vágólapra másolva

Végre összeérnek a magyar szórakoztatóiparban a két legnagyobb NER-oligarcha csápjai: a Blikk szerint a turai kastélyban forgatja a TV2 a Nagy Ő új évadát. A turai kastély Tiborcz István tulajdona, aki egy ideje át is nevezte a Schossberger-kastélyt nagyon ízléses módon Botaniq Hotelnek, a TV2 pedig ugyebár Mészáros Lőrincé.

A Blikk úgy tudja, hogy mivel a korábbi évad forgatási helyszínét éppen árulják, ezért kellett új helyszínt keresni, és mit ad isten, a NER-en belül pont volt olyan vállalkozó, aki szívesen odaadta a kastélyát a TV2-nek. Egyébként ebben a kastélyban ünnepelt Justin Bieber is a szigetes fellépése után, és itt házasodott meg a Tények bulvárújságíróból lett hírigazgatója, Szalai Vivien is.

A műsorban most Jákob Zoltán, az ország egyik leggazdagabb embere keresi majd a nagy őt, róla pedig a kreatív producer elárulta, hogy járt már a turai kastélyban. Egyszerű halandó nem is nagyon tud ide bejutni, hiszen a legolcsóbb éjszaka 155 ezerbe, az elnöki lakosztály pedig 1,7 millió forintba kerül egy éjszakára.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!