Hat telt házas koncerttel nyit a Budapest Park

2023. április 26. – 14:20

Másolás

Vágólapra másolva

A tavalyi rekordnézőszám után csütörtökön indítja útjára 12. évadát a Budapest Park. Mint sajtóközleményükben írják, példátlan, hogy már most hat telt házas koncerttel vágnak neki a nyitásnak.

Csütörtökön a turbo-etno nyolcasfogat Aurevoir. nyitja meg hivatalosan is a szezont, pénteken a hét év kihagyás után nemrégiben új, Fel Nem című lemezével jelentkező Punnany Massif, szombaton pedig az idei szezon első nemzetközi fellépője, az electro swing stílus úttörője, a Parov Stelar lép fel.

Májusban a 12. telt házas koncertjére készül a Halott Pénz, de lesz Margaret Island-, Carson Coma-, Honeybeast-, Irie Maffia- és Ivan & the Parazol-koncert is. De a Park színpadán idén is rengeteg nemzetközi szuperprodukció fordul majd meg, érkezik többek között Kanada egyik legismertebb zenekara, a Simple Plan, a tavalyi nagysikerű koncertje után visszatér a Billy Talent, először jön Magyarországra Machine Gun Kelly és bemutatja új lemezét a legendás brit zenekar, a The Cult.

A Budapest Parkban május 21-én Csinibaba Táncdalfesztivál is lesz, ahol az idén 40 éves Katona József Színház társulata a Parkban is gyakran megforduló vendégénekesekkel egészül ki. A Katona József Színház és a Budapest Park összefonódását erősíti tovább a nemrégiben megjelent nyitófilmjük is, amelyben Jordán Adél, Ónodi Eszter, Elek Ferenc, Lengyel Benjámin és Tasnádi Bence szavalnak egy nem mindennapi verset, amelynek sorai a legkülönfélébb dalszövegrészletekből állnak össze.

A Budapest Park idén is lehetőséget biztosít a legkisebbeknek is a bulizásra, két alkalommal rendezik meg ugyanis a Pöttömkertet, ahol a gyermekeket készségfejlesztő játékokkal, koncertekkel és civil szervezetek kitelepülésével várják. Sőt, megrendezik az első, kifejezetten a 12-15 éves korosztálynak szóló eseményüket, amelynek célja, hogy a kiskamaszoknak az online térből kizökkentve biztosítsanak közösségi élményt.

A Budapest Parkban egyébként teljesen megújult főbejárat, amely mostantól több emelet magasan tornyosul, ennek részben akusztikai oka van, az építmény ugyanis a Soroksári út felőli oldalon is bent tartja a hangot, csökkentve ezzel a környezet zajterhelését, illetve javítja a koncertek hangzását.

A frissítőket továbbra is repohárba kérhetjük, viszont a tavalyi rendszert továbbfejlesztve digitalizálhatjuk a tokeneket a RevoToken alkalmazáson keresztül. Ennek lényege, hogy a telefonos applikáció segítségével továbbra is ingyenesen tudunk újrapoharat igényelni, amennyiben azt 72 órán belül leadjuk bármelyik CupRevolution patnernél.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!