Emberek fognak legózni az RTL egyik új műsorában

2023. április 25. – 19:25

Másolás

Vágólapra másolva

A TV2 után az RTL is bejelentette a Digital-Media konferencián a csatorna új műsorait. Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese két új formátumot jelentett be: az egyik egy legós műsor, a másik pedig taktikai valóságshow.

A Lego Masters ősszel indul a csatornán, a versenyző csapatok legókockákból építenek majd mindenféle dolgokat a megadott feladatok szerint hétről hétre. A pénznyeremény mellett a győztes megkapja a Lego Master elismerést is.

A másik a holland The Traitors licence. Ez egy reality, ahol a versenyzők beköltöznek egy kastélyba, és csapatokban kell különböző kihívásoknak megfelelniük. A csavar annyi, hogy van három áruló, akik titokban azon dolgoznak, hogy ne sikerüljön a csapatoknak elérniük a céljukat. A sajtóközlemény a műsort taktikai-pszichológiai-bűnügyi realityként írja le.

Ezenkívül érkezik még az RTL-re a HPI: Haut Potentiel Intellectuel francia tévésorozat magyar verziója is. A főszereplő egy Reni nevű háromgyerekes, egyedülálló anya, aki a 160-as IQ-ja ellenére takarítóként dolgozik. A rendőrség felfedezi a benne rejlő potenciált, de a nő csak úgy segít nekik, ha cserébe a rendőrség is segít megfejteni élete legnagyobb rejtélyét.

Továbbá előkészítés alatt áll a Mellékhatás harmadik évada, és hamarosan elkezdik forgatni a Golden Age című fikciós sorozatot is, amelyet a Liza, a rókatündér alkotói találtak ki Ujj Mészáros Károly vezetésével.

Úgy néz ki, idén a régiségkereskedés lesz az új közös nevező az RTL és a TV2 között, ugyanis az RTL-en elindul majd a Best Bid, amelyben profi régiségkereskedők licitálnak majd műtárgyakra.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!