Egy csomó új műsort jelentett be a TV2

2023. április 25. – 18:26

Másolás

Vágólapra másolva

A siófoki Digital-Media Hungary konferencián jelentette be Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója, hogy milyen új műsorok lesznek majd láthatóak Mészáros Lőrinc tévécsatornáján. A sajtóközlemény szerint visszatérnek majd jól ismert műsorok, mint az Ázsia Expressz, a Párharc, a Szerencsekerék, a Dancing with the Stars, a Sztárban Sztár leszek!, a Séfek Séfe, a Bachelor – A Nagy Ő, a Hazatalálsz, a Farm VIP és a Házasság első látásra.

Ezeken kívül még bejelentettek egy sor újonnan megvásárolt műsort és licencet is:

  • I can see your voice: Ez egy találgató zenei game show Koreából, ahol a versenyzőknek rá kell jönniük, ki tátog, és nem a saját hangján énekel. Ebben ismert zenészek és előadók segítenek majd nekik.
  • Cash or Trash: A leírás alapján ez egy értékbecslő műsor, ahol civil emberek beviszik a szerintük értékes műtárgyaikat, hogy aztán régiségszakértők és műkereskedők licitáljanak rá.
  • Password: Amerikai műsor, ahol sztárok és civilek szójátékoznak egymással.
  • Power Of Love, a Szerelem ereje: Új napi reality a Super TV2-n.
  • Next Topmodel Hungary: A nyugaton állati népszerű (sok helyen húsz szezont is megérő) modellkedős tehetségkutató Magyarországra is megérkezik.

Az egyelőre nem tiszta, hogy ezek mikor kerülnek műsorba, kapnak-e egyes műsorok új magyar címet vagy alcímet, ahogy az sem, hogy kik vezetik majd őket.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!