Blikk: Curtis, Király Viktor, Hien és Manuel ülhet a The Voice zsűrijébe

2023. április 24. – 10:13

Másolás

Vágólapra másolva

A Blikk információi szerint a rapper Curtis, Király Viktor, Hien és Manuel ülhetnek a The Voice című tehetségkutató zsűrijében. Februárban derült ki, hogy az RTL idén nem indítja el az X-Faktort, helyette a korábban a TV2-n egy szériát megélt The Voice indul majd el ősszel.

A Blikk névtelen forrásra hivatkozva írta meg a zenei tehetségkutató zsűrijének névsorát, ezért kerestük az RTL-t, hogy megtudjuk, megerősítik-e az információt. „A The Voice coach-ok személyéről, a megfelelő időben tájékoztatjuk majd a nyilvánosságot és a sajtó képviselőit” – válaszolta az RTL a Telexnek.

A most belengetett négy lehetséges zsűritag közül Curtis neve sokaknak lehet ismerős, nemcsak azért, mert nemrég megnyerte az RTL Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorát, hanem azért is, mert sokáig ő volt Majka zenésztársa, míg végül tavaly nyáron elváltak útjaik. Majka nemrég a Telex After podcastjának vendége volt, az adásban részletesen beszélt a TV2-höz és az RTL-hez fűződő viszonyáról, és persze arról is, hogy milyen a kapcsolatuk Curtisszel.

A lehetséges másik, ismertebb zsűritag Király Viktor lehet, aki maga is szerepelt a The Voice amerikai szériájában Adam Levine csapatában az élő show-ig jutott. A többi zsűritag is ismert a zenei világban, Hien a 2008-as Megasztárból lehet ismerős, Manuel pedig a 2019-es X-Faktorban tűnt fel ByeAlex versenyzőjeként, azóta pedig a Youtube-on szerzett magának szélesebb közönséget.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!