Paris Hilton babafotókat posztolt a kisfiáról

2023. április 4. – 13:53

Másolás

Vágólapra másolva

Képeket posztolt újszülött kisfiáról Paris Hilton, négy fekete-fehér képet osztott meg az Instagramon a babával az ölében. „Övé a teljes szívem” – írta a poszthoz. A korábban leginkább botrányai és/vagy párkapcsolatai miatt ismertté vált amerikai híresség januárban lett anya, akkor született meg kisfia, aki a Phoenix Barron Hilton Reum nevet kapta.

Hilton gyerekét nagy valószínűséggel béranya hordta ki, decemberben ugyanis még arról beszélt a People magazinnak, hogy negyedik férjével gyereket szeretnének, és belekezdtek a mesterséges megtermékenyítésbe. Ezután januárban, szintén az Instagramon egy babakézfotóval jelentette be, hogy gyerekük született, majd februárban már kirakott egy közös családi képet is a kicsivel.

Hilton a This Is Paris című podcastjában beszélt arról, hogy a baba azért a Phoenix Barron nevet kapta, mert olyat akart, aminek több jelentése van, és világvárosokat tükröz, mint az övé.

Paris Hilton igazi ismeretségre nemcsak a Hilton-szállodaláncot alapító dédnagyapja, hanem saját érdemei révén tett szert a The Simple Life című valóságshow-val, de sokat lendített ezen a 2003-as 1 Night in Paris című szexvideó is. Paris Hilton a popzenével is próbálkozott, de párkapcsolatai miatt kapták fel a nevét.

A 41 éves híresség néhány éve hadjáratot indított a gyerekek fizikai és mentális bántalmazása ellen, ezért saját szexuális abúzusának történetét is megosztotta a nyilvánossággal, hogy felhívja a figyelmet a problémára.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!