Selena Gomez letaszította az Instagram-trónról Kylie Jennert

2023. március 19. – 11:59

Másolás

Vágólapra másolva

Selena Gomez követőinek száma 400 millióra gyarapodott az Instagramon, ezzel Kyle Jenner helyébe lépve ő lett a legtöbb követővel rendelkező nő a platformon – írja a Daily Mail.

A Kardashian-Jenner család legfiatalabb tagjának jelenleg 382 millió követője van az Instagramon. Ezt Gomez már hetekkel ezelőtt megdöntötte, a 400 milliós álomhatárral pedig most már azt is hozzáteheti: ő az első nő, aki ennyi követővel büszkélkedhet.

A 30 éves énekesnő-színésznőt most már csak ketten előzik meg az Instagramon: Cristiano Ronaldo magasan vezeti a ranglistát 562 millió követőjével, őt követi Lionel Messi 442 milliós követőbázissal.

Gomez nem először ül a trónon, 2019 előtt is ő volt a legtöbb követővel rendelkező nő a platformon. Ekkor vette át a helyét Ariane Grande, nem sokkal később pedig mindkettőjüket megelőzte a realitysztár-cégvezető Kylie Jenner.

Hiába van rengeteg követője, Gomez nemrég a Vanity Fairnek azt nyilatkozta, elege lett a rossz szándákú, bántó kommentekből, ezért ma már jóval kevesebb időt tölt a közösségi médián. Egyedül a TikTokot használja rendszeresen, mert azt kevésbé érzi „ellenséges közegnek”. Más közösségi médiás app nincs is letöltve a telefonjára.

„Az emberek csúnyának vagy hülyének neveztek, amire én csak azt mondtam volna: Mindegy. De ezek az emberek olyan részletesek voltak. Olyan konkrét és gonosz dolgokat írtak rólam. Állandóan sírva fakadtam. Folyamatosan szorongtam... Nem bírtam tovább. Csak az időmet vesztegettem vele” – mondta, hozzátéve, hogy hiába volt az oldalán többezer kedves, bátorító üzenet, automatikusan csak a bántókat olvasta el, ami megmérgezte az önértékelését.

„Vannak csodálatos dolgok a közösségi médiában – a rajongókkal való kapcsolatteremtés, látni, hogy mennyire boldogok és izgatottak, olvasni a történeteiket. Létrehoztam egy rendszert. Mindent, amit csinálok, elküldöm az asszisztensemnek, aki posztolja őket. Ami a kommenteket illeti, a csapatom összeállít néhány dolgot, ami bátorító” – nyilatkozta a lapnak arról, hogyan használja a közösségi médiát.

Az énekesnő valóban nem túl aktív, utoljára öt napja posztolt, előtte pedig nőnapon, ezt a gyerekkori portrét:

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!