A tavalyi legnagyobb kalamajka: Will Smith pofonja

2023. március 13. – 00:44

Másolás

Vágólapra másolva

„A 94. Oscar-díjátadót beárnyékolta egy olyan esemény, amit valószínűleg sokat fognak még cincálni a következő napokban a sajtóban” – írtuk a tavalyi díjátadó közben, és hát nem napokig, hanem hónapokig tartott a cincálás.

Mint valószínűleg már mindenki tudja, Will Smith egyszer csak felment a színpadra, lekevert egy nagyot az éppen a legjobb dokumentumfilm díját némi viccelődéssel felvezető Chris Rocknak, aztán kétszer is jól hallhatóan azt ordította, élő adásban, hogy

„ne vedd a kibaszott szádra a feleségem nevét!”

Smith pedig azért tette ezt, mert Rock azzal viccelődött, hogy a színész felesége, Jada Pinkett Smith szerepelhetne a G.I. Jane 2-ben, az egykori, női kommandósról szóló film folytatásában. Az eset pikantériája, hogy a pofon után nem sokkal Will Smith megkapta élete első Oscar-díját a Richard király című film főszerepéért.

Smith tíz év eltiltást kapott az Oscar-gáláról, majd több mint fél évnyi szünet után megkezdte a kanosszajárást a médiában arról, hogy milyen pszichológiai okok álltak a pofonja mögött.

Valószínűleg valamilyen formában utalni fognak erre a pofonra ma este, ha Stöki kollégám készült volna bingóval, biztos rajta lenne.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!