Túl drága volt a Netflixnek a Mindhunter, ezért sem lesz harmadik évad

2023. február 21. – 18:52

Másolás

Vágólapra másolva

2019-ben jelent meg a Netflixen a Mindhunter bűnügyi sorozat második évada, és hiába lett a sorozat a szolgáltató egyik legnagyobb dobása, a folytatásra azóta is csak várnak a rajongók. A sorozat alkotója, David Fincher (akinek a nevéhez olyan filmek fűződnek, mint a Hetedik, a Holtodiglan vagy A Zodiákus) egy francia lapnak adott interjút, ahol elmondta, hogy egyszerűen nem éri meg a Netflixnek a folytatás, ezért valószínűleg nem is lesz.

Fincher szerint a Netflix úgy érezte, hogy a sorozat nem hozott elég nézőt ahhoz képest, hogy mennyibe került, de nagyon hálás a cégnek az első két évadért és más közös munkák miatt is. A rendező pár éve arra panaszkodott, hogy elképesztően megterhelő volt a sorozat gyártása, showrunnerként heti 90 óra munkával is járt a Mindhunter, és azt is elmondta, hogy nem biztos, hogy érzi magában az erőt a folytatáshoz.

Azt is hozzátette, hogy ugyan megpróbálhatnák kevesebb pénzből összerakni a harmadik évadot, de erősen kétli, hogy sikerült volna olcsóbban megúszni, mint az első két évadot.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!