Új technikai sportokkal és amerikai egyetemi bajnoksággal bővül a Network4 portfóliója

2023. február 7. – 15:48

Másolás

Vágólapra másolva

Egy sor új sportközvetítési jog megszerzését jelentette be a Network4 médiacég, akikhez többek között olyan sportcsatornák tartoznak, mint az Arena4 vagy a Match4. A jövőben a Network4 csatornáin lesz látható

  • az amerikai egyetemi kosárlabdabajnokság (NCAA) rájátszása, vagyis a March Madness,
  • a Super Bowl után induló XFL amerikai foci-bajnokság,
  • illetve a NASCAR betétversenyei is, mint az Xfinity és Truck autóverseny-szériák is.

Az Arena4 közvetíti a most vasárnap kezdődi Super Bowlt, amire nyolcfős stábbal utaztak ki, és minden nap bejelentkeznek a döntőnek helyet adó Phoenixből és Glendale-ből a legfrissebb hírekkel és témákkal.

Az XFL-nek Dwayne Johnson a fővédnöke, és ugyan jelenleg csak 8 város csapata szerepel a ligában, azoknak a tulajdonosai között találni NFL-csapatokban érdekelt vállalkozókat is.

Az NCAA rájátszásából 15 mérkőzést közvetít majd a cég, illetve a Final Four döntőt is. A jogokat két évre szerezték meg. A Netflix után először az Aréna4-en, illetve a Net4+ streamingfelületen lesz elérhető a Last Dance is, az elmúlt évek egyik legnagyobb hatású dokusorozata, ami Michael Jordan utolsó bajnoki címének történetét meséli el.

Erősítenek technikai sportokban is, hiszen a NASCAR-közvetítések mellé megszerezték másik két kisérőverseny, az Xfinity és a Truck jogait is.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!