Február 14-én érkezik az új streamingszolgáltató Magyarországra, fedélzetén A besúgóval

2023. január 31. – 11:20

Másolás

Vágólapra másolva

A Comcast és a Paramount új, közös streamingfelülete, a SkyShowtime február 14-étől Magyarországon is elérhető lesz. A szolgáltatás havi 1999 forintért vehető majd igénybe – derül ki a SkyShowtime közleményéből.

Magyarország mellett Albániában, Csehországban, Észak-Macedóniában, Koszovóban, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában is február közepén debütál a szolgáltatás. Ezzel már összesen 20 országban lesz elérhető a SkyShowtime.

A SkyShowtime-on viszonylag sokféle tartalom lesz majd elérhető, de a legnagyobb durranásnak talán azt lehet nevezni, hogy a mozikon kívül itt lehet majd először megnézni a Paramount Pictures és a Universal Pictures filmjeit. A SkyShowtime-on olyan filmek lesznek láthatók, mint a Top Gun: Maverick, a Jurassic World Világuralom, Downton Abbey: A New Era, The Bad Guys, a Minyonok: Gru színre lép, Az Északi vagy a Sonic, a sündisznó 2.

Emellett egy rakás sorozat és mese lesz majd elérhető a platformon a Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks, a Paramount+, a Showtime, a Sky Studios és a Peacock kínálatából. Olyan sorozatokat lehet majd megnézni a platformon, mint a Jeremy Renner nevével fémjelzett Mayor of Kingstown, a Kevin Costner főszereplésével futó Yellowstone és a népszerű videójátékon alapuló Halo.

Arról, hogy mit lehet eddig tudni az új streamingszolgáltatóról, itt írtunk bővebben.

A Sky-csoport már 2021-ben bejelentette, hogy 2022-ben megérkezik a streamingszolgáltatása az európai piacra. Tavaly szeptemberben végül csak a skandináv országokban indult el, a cég azonban megígérte, hogy 2023 első negyedévében Spanyolországban, Portugáliában és a közép-kelet-európai régióban is elérhető lesz a szolgáltatás.

Az indulást végül még egy fontos hír előzte meg: A SkyShowtime megvásárolta huszonegy HBO Max Europe-sorozat jogait, köztük A besúgóét is, ami tavaly nyáron került ki az itthon is népszerű streamingszolgáltató kínálatából. A szolgáltató olyan vadonatúj sorozatokat is megvásárolt az HBO-tól, amelyek 2023-ban debütálnak SkyShowtime Originals néven a platformon.

A SkyShowtime a www.skyshowtime.com weboldalon, a SkyShowtime alkalmazáson keresztül pedig Apple iOS, tvOS, Android eszközökön, továbbá Android TV-n, Google TV-n, LG TV-n is elérhető lesz.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!