Visszahozza Oláh Ibolyát a képernyőre a TV2

2023. január 31. – 14:15

Másolás

Vágólapra másolva

Február 19-én indul a Tv2 egyik legnépszerűbb műsora, a Sztárban sztár, amiben tizenkét énekes lép fel, az egyik lesz köztük a Megasztár első szériájában ismertté vált Oláh Ibolya is. A csatorna közleménye szerint a tizenkét versenyző között ott lesz Groovehouse énekesnője, Judy; a legutóbb Ázsiában kalandozó Halastyák Fanni, azaz Nemazalány; a Blahalouisana énekesnője, Schoblocher Barbara; Gubik Petra színésznő; és a Honeybeast énekesnője, Tarján Zsófi is. Az átváltozós műsorban versenyez majd Kamarás Iván, Valkusz Milán, a ValMar „fele”; az Irigy Hónaljmirigy tagja, Sipos Tomi; a Tha Shudras frontembere, Molnár Tibi; Kiss Ernő Zsolt, színész és Zdroba Patrik is.

A zsűriben ott ül majd Lékai-Kiss Ramóna, Kökény Attila és Papp Szabi, a hetedik évadban fellépő Tóth Andi és a tavalyi évad második helyezettje, Marics Peti is. A versenyt az nyeri majd, aki a legtöbb szavazatot kapja a nézőktől.

Oláh Ibolya az elmúlt években nem szerepelt mainstream tévéműsorban, legutóbbi, a Partizánnak adott interjújában pedig azt mondta, soha többé nem adja elő a Magyarország című dalt.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!