Paris Hiltonnak gyereke született, béranya hordhatta ki

2023. január 25. – 12:53

Másolás

Vágólapra másolva

Valamivel több mint egy évvel azután, hogy a korábban viharos magánéletéről híres Paris Hilton megállapodott a negyedik vőlegényénél, és férjhez ment hozzá, az Instagramon, egy babakézfotóval jelentette be, hogy gyerekük született. A People értesülései szerint Hiltonék kisfiát béranya hordhatta ki.

„Mindig is az volt az álmom, hogy anya legyek, és nagyon boldog vagyok, hogy Carter és én egymásra találtunk” – mondta a Hilton a People-nek. „Annyira izgatottak vagyunk, hogy családot alapíthatunk, tele van a szívünk szeretettel a fiunk iránt” – idézte a lap Hiltont, aki egy decemberi interjúban már beszélt arról, hogy férjével gyereket terveznek, és azt is mondta, hogy belekezdtek a mesterséges megtermékenyítésbe.

Hilton igazi ismeretségre nemcsak a Hilton-szállodaláncot alapító dédnagyapja, hanem saját érdemei révén tett szert a The Simple Life c. valósásgshow-val, de sokat lendített ezen a 2003-as 1 Night in Paris című szexvideó is. Paris Hilton a popzenével is próbálkozott, de leginkább botrányai és/vagy párkapcsolatai miatt kapták fel a nevét a bulvárban.

A 41 éves híresség néhány éve hadjáratot indított a gyerekek fizikai és mentális bántalmazása ellen, ezért saját szexuális abúzusának történetét is megosztotta a nyilvánossággal, hogy felhívja a figyelmet a problémára.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!