Eltávolították a sebhelyeket Jeremy Renner arcáról a Mayor of Kingstown plakátjain

2023. január 18. – 15:00

Másolás

Vágólapra másolva

Átalakították Jeremy Renner amerikai színész sorozatának a plakátjait, miután a színész január elején balesetet szenvedett – írja a Hollywood Reporter.

A Paramount+ korábban úgy reklámozta a Mayor of Kingstown című sorozatot, mint „a legveszélyesebb sorozat a tévében”. Ezt tükrözte a plakát is, amin a főszereplő Renner arcán több sebhely is látható volt. Ezek azonban eltűntek róla, miután Renner súlyos hókotró-balesetet szenvedett, és a kórházból megosztott képeken látszódott, hogy az arcán is több sérülést szenvedett el.

Balra az új, jobbra a plakát korábbi verziója – Forrás: Paramount+
Balra az új, jobbra a plakát korábbi verziója – Forrás: Paramount+

A Hollywood Reporternek nyilatkozott a sorozat társalkotója, Hugh Dillon. Szerinte „most mindenki nagyon érzékeny Jeremyre”, ezért jó döntés volt a plakátok módosítása.

A sorozat második évadát január 15-én mutatták be. A premiert nem kellett elhalasztani, mert Renner már korábban leforgatta az összes jelenetét.

Az amerikai színész január elsején került a kórházba, miután balesetet szenvedett hókotrás közben. Renner egy hóban rekedt családnak akart segíteni, azzal, hogy kiszabadítja az autójukat a hóból, de ismeretlen okokból a hat tonna súlyú hókotró alá került. A színész kritikus állapotban került a kórházba, ahol kétszer megműtötték, majd intenzív osztályon ápolták. Kedden mehetett haza a kórházból.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!