Mohamed Fatima Beattel folytatja a közös zenélést, a Fekete Vonat viszont nem tér vissza

2023. január 10. – 09:16

Másolás

Vágólapra másolva

Hétfőn derült ki, hogy elmarad a Budapest Parkba május 6-ára meghirdetett Fekete Vonat-koncert. A 2000-es évek elején nagy népszerűségnek örvendő formáció 25 évvel az alakulása és alig két évtizeddel a feloszlása után január 7-én állt újra össze, a Papp László Sportarénában adtak koncertet.

Bár akkor még úgy volt, május 6-án újra összeáll Mohamed Fatima, L.L. Junior és Beat, a koncert után két nappal bejelentették, mégsem lesz több közös fellépésük. Erről Először L.L. Junior írt a Facebookon. Ő azt írta: „Sajnos olyan szinten felbolygatta a saját kis életünket külön-külön, hogy egyszerűen rájöttünk, mégsem tudunk több ilyen nagy koncertet vállalni.”

Kedden Mohamed Fatima is megszólalt, ő a Facebook-oldalán erősítette meg, hogy a Budapest Parkba meghirdetett koncert elmarad, viszont bejelentette:

„Hálás vagyok nagyon, mert végre bejelenthetem, hogy megalakult az élő zenekarom, akikkel igazán öröm mindig a zene!

Fatima & The Hotshoots néven, de még ez változhat…Szeretnénk a Beattel is rögzíteni közös dalokat!”

A kommentek között többen is kérdezték az énekesnőt, valóban az-e az oka az esemény lemondásának, hogy – ahogy arra korábban maga Fatima is utalt – veszteséges volt a formáció visszatérő koncertje? Fatima az egyik hozzászólónak azt válaszolta: „Már más az infó… már volt kicsi nyereség… percenként változik! Viszont az a közönségre tartozik, hogy részemről miért nem lett park…”

Arra a kérdésre pedig, hogy a Fekete Vonattal lesz-e folytatás, Fatima annyit írt:

Beat & Fati lesz

A Fekete Vonat népünnepéllyé alakuló visszatérő koncertjén mi is ott voltunk, beszámolónk itt olvasható.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!