Schwarzenegger fiából egyetemista szuperhős lesz

2022. december 4. – 17:41

Másolás

Vágólapra másolva

A fiúk (The Boys) egyértelműen az Amazon Prime egyik legnépszerűbb saját gyártású sorozata, amelynek 2023-ban jön a negyedik évada, a stúdiónak azonban sokkal nagyobb tervei vannak a produkcióval. A képregényeken alapuló anyasorozat mellett tavaly kijött egy rajzfilmes antológia is, illetve jövőre jön a Gen V is, az első élőszereplős spinoff, ami egy szuperhősöket képző akadémiára fókuszál majd. Az első előzetes alapján legalább annyira beteges lesz, mint amit megszoktunk a sorozattól.

A történetről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy a világ egyetlen olyan egyeteméről szól, ahol szuperképességekkel rendelkező fiatalok tanulhatnak, az intézményt pedig A fiúkból ismert Vought megacég irányítja. A trailerből azt sejteni lehet, hogy vértől és erőszaktól ez a sorozat sem lesz mentes. Pár ismerős arc is felbukkanhat az anyasorozatból, de javarészt újoncok és feltörekvő színészek lesznek láthatók.

Az egyik ilyen Patrick Schwarzenegger, Arnold Schwarzenegger fia, akit eddig főleg kisebb szerepekben lehetett látni különböző filmekben és sorozatokban, itt viszont egy kulcsfontosságú karaktert alakít majd, akit Golden Boynak, vagyis Aranyfiúnak hívnak. A pontos bemutató dátumát egyelőre nem tudni azonkívül, hogy 2023-ban lesz.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!