Öltözzön rétegesen, ha koncertre megy az Arénába

2022. november 29. – 13:38

Másolás

Vágólapra másolva

Hűvös lesz a koncertek alatt a Papp László Budapest Sportarénában, vette észre az Infostart az Aréna vasárnapi Facebook-bejegyzését.

A Budapest Aréna azt írja, hogy mivel állami tulajdonú intézmény, rájuk is vonatkozik a kormányrendeletben előírt hőmérsékleti korlát – de azt a kommentelők nagy bánatára nem írták le a posztban, hogy hány fok lesz az intézményben. A kormányrendelet egyébként 18 fokban maximalizálja a hőmérsékletet.

Mint írják,

„kérjük Önöket, hogy rendezvényeinkre rétegesen öltözködve érkezzenek, legyenek felkészülve a megszokottól alacsonyabb terem- és folyosó-hőmérsékletre.”

A Budapest Aréna abban bízik, hogy a megszokottnál hidegebb teremhőmérséklet nem fogja befolyásolni a programjaik élvezhetőségét. A kommentelők azonban úgy tűnik, nem rajonganak érte, hogy a tetemes jegyárak mellett hidegben kell szórakozniuk.

Az Aréna cégvezetője, Lak Tibor a Telexnek elmondta, hogy eddig jellemzően 22 fok volt télen is az intézményben. A poszt óta vasárnap lement a NOX koncert, ahol kapunyitásra biztosították a 18 fokot, de koncert alatt a 10 ezres tömeg 20 fokig melegítette a házat. Az Arénának egyébként 17-szeres áremelkedést jelent a rezsicsökkentés csökkentése.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!