A Netflix készített egy sorozatot, aminek a részeit bármilyen sorrendben nézhetjük

2022. november 23. – 11:36

Másolás

Vágólapra másolva

Mielőtt még írnának az okosok: igen, tudom, hogy a streaming korában, amikor azt és úgy nézünk, azt csak szeretnénk, gyakorlatilag mindent nézhetünk bármilyen sorrendben. A lényeg az, hogy a Kaleidoscope című sorozatot viszont úgy tervezték, hogy nem feltétlenül kell lineárisan nézni.

Egy 24 évet átölelő, nyolc epizódból álló, nagyon lazán egy valódi bűntényt feldolgozó antológia utolsó része fix (ez a Fehér névre keresztelt epizód), de előtte a különböző színek szerint elnevezett részeket aztán úgy nézhetjük, ahogy csak szeretnénk.

A Netflix nem először kísérletezik azzal, hogy valamivel szokatlanabb tartalmat tegyen le az asztalra, pár éve még az interaktív tartalmakkal akartak tarolni, de az egy Black Mirror-rész és egy Bear Grylls-es túlélés után kifulladni látszott mára.

A Verge megjegyzi, hogy a Netflix valami hasonlóval kísérletezett az Arrested Development (magyarul: Az ítélet: család) című sorozat negyedik évadával, ahol külön-külön megismerhettük egyes epizódokban, hogy mi történt a szereplőkkel, hogy aztán a fináléban összeérjenek a szálak, de ez még majdnem 10 évvel ezelőtt volt.

A Kaleidoscope egy bankrablás története, a főszereplők Paz Vega (The OA) és Rosaline Elbay (Ramy), és egy mellékszerepben felbukkan Giancarlo Esposito (Breaking Bad) is. A sorozat január 1-jén érkezik a Netflixre, ez pedig egy interjúkkal összekutyult előzetes hozzá:

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!